fbpx

Spreker

Ondernemer, podcastmaker en spreker over geluk, succes en zingeving.

Spreker over ondernemerschap

Inspirerende keynote 

Ik spreek graag over geluk, succes en zingeving. Mijn favoriete onderwerpen zijn ondernemerschap, persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Opgeleid als socioloog, ervaren als ondernemer en met een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling zet ik mensen graag aan het denken. Ik ben open, authentiek en maak gemakkelijk contact. Zoek je dus een spreker over leiderschap, ondernemen of persoonlijke ontwikkeling, dan ben ik je graag van dienst. 

Mijn achtergrond 

Omdat ik een HR achtergrond en een master in sociologie heb, weet ik aan te sluiten op een breed publiek. In mijn keynotes gebruik ik inzichten uit psychologie, sociologie, antropologie en business, om een verhaal neer te zetten dat mensen raakt, in beweging zet en concrete aanknopingspunten biedt om iets te gaan doen of laten.  De ‘magic’ ontstaat in de zaal door een combinatie van humor, echte verhalen en interessante inzichten. 

Spreken voor ondernemers 

Ik spreek graag voor startende ondernemers, die ik zelf typeer als Nieuwe Ondernemers. In meer dan 10 jaar ondernemerschap heb ik alle pieken en dalen van het ondernemen gezien en weet ik als geen ander hoe leuk en hoe zwaar het is om een eigen bedrijf te hebben. Daarbij ben ik heel transparant en vind ik het prettig om ook mijn ´f*ckups´ eerlijk te delen met het publiek. Ik heb veel meegemaakt, ben vaak gevallen en nog vaker weer opgestaan. Mijn belevenissen bevatten interessante lessen voor zowel startende ondernemers, als ondernemers die al langer bezig zijn. 

Spreken voor professionals

Ik spreek ook graag voor professionals of mensen die momenteel op zoek zijn naar een baan. Mijn focus ligt op empowerment, het aansporen van mensen om zelf verantwoordelijkheid te pakken voor hun leven.  Door mijn speelse, interactieve benadering bereik ik gemakkelijk mensen die anders niet snel met dit gedachtegoed in aanraking zouden komen.

Mijn stijl 

Ik wil mensen niet overtuigen, maar delen wat ik zelf ervaren heb. Ik hou van interactie. Ik stel vragen zodat ik niet alleen mijn verhaal vertel, maar samen met het publiek het verhaal maak. Als de setting het toestaat, geef ik oefeningen om mensen te activeren. Ik verzorg zowel keynotes voor het bedrijfsleven, als de non-profitsector.

Wil je mij boeken?

Voor mijn beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte, neem contact op.