fbpx

Interviewer

Interviewer en podcastmaker die mensen verbind en tot actie inspireert

 

Interviewer

Sinds 2019 maak ik de Groeivoer Podcast, in 2020 bekroond met een BNR Dutch Podcast Award. Deze podcast voor ondernemers is inmiddels één van de best beluisterde ondernemerspodcast van Nederland en heeft 200+ interessante interviews met topondernemers te bieden. 

Je eigen podcast

Naast mijn eigen podcast maak ik podcast voor opdrachtgevers. Daarbij is de podcast altijd het middel, niet het doel.  Als je podcast inzet als intern communicatiemiddel,  biedt het een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan over wat er echt toe doet. Met als groot voordeel dat anderen kunnen meeluisteren. Mensen gaan elkaar beter begrijpen, waarderen en vaak beter samenwerken. Podcast leent zich ook goed om mensen intern een spotlight te bieden. 

Daarnaast is podcast ook heel goed commercieel in te zetten. Om deuren te openen bij potentiële klanten, om te showcasen welke waarde je levert voor klanten, en om hoogwaardige content te leveren die jouw klanten helpen om hun problemen op te lossen. 

Live podcast opnemen

Podcasten is ook mooi te combineren met events: ik laat mensen in een eenvoudige studiosetting in gesprek gaan met elkaar, met een klein publiek erbij. Zo ontstaan er mooie gesprekken die tot nieuwe inzichten, meer verbinding en beweging leiden.

Wil je met mij werken?

Laten we beginnen met een belletje