fbpx

Groeidagen,

workshops & seminars

Workshop persoonlijke ontwikkeling

Groeidagen 

Als je op gericht aan de slag wilt met je eigen persoonlijke ontwikkeling of de ontwikkeling van een team of organisatie waar je voor verantwoordelijk bent, dan is een Groeidag misschien iets voor jou. Je kunt een Groeidag zien als een workshop persoonlijke ontwikkeling die in het teken staat van persoonlijke groei.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens Groeidagen werken we aan de hand van actuele inzichten uit de filosofie, sociologie, (positieve) psychologie en het vakgebied personal development. We gaan aan de slag met het creëren van meer persoonlijk leiderschap, meer ondernemend gedrag en het veranderen van gewoonten die doelen in de weg staan. Groeidagen zijn dus eigenlijk een soort seminars voor persoonlijke ontwikkeling.

Actiegericht 

Tijdens Groeidagen gaan we aan de slag om dromen, ambities en verlangens ‘boven water’ te krijgen en te vertalen naar concrete, haalbare doelen. Persoonlijke groei begint bij de vraag wat je wilt, vervolgd door een analyse van wat je in de weg staat, afgesloten met een concreet actieplan om te elimineren wat in de weg staat, en te stimuleren wat helpt bij het behalen van persoonlijke groet.

Groeidag op maat

Bij het geven van Groeidagen en workshops persoonlijke ontwikkeling werk ik graag samen met erkende trainers en workshopleiders die ervaring hebben met persoonlijke groei. Het laten ontwikkelen van een training of cursus persoonlijke ontwikkeling is tegen meerprijs ook mogelijk.

Jaarprogramma

Zoek je een training of cursus persoonlijke ontwikkeling dan ga ik graag met je in gesprek om met je mee te denken over jouw vraag en het best passende antwoord daarop. Ik organiseer groeidagen voor individuen maar ook voor teams en organisaties op maat. Ik denk graag met je mee hoe ik voor jou een inspiratiedag op maat kan verzorgen.  Desgewenst biedt ik ook een jaarprogramma voor persoonlijke ontwikkeling aan.

Geplande events

9 januari 2019

Groeidag Een Nieuw Begin

Bij de Groeidag “Een Nieuw Begin” werk je een dag lang aan je doelen voor 2019. Je maakt dromen & doelen concreet en stapt met een kant-en-klaar actieplan de deur uit.

9 maart 2019

Creëer focus in je leven

Tijdens deze Groeidag gaan we aan de slag om meer rust en vrije tijd in jouw leven (en bedrijf) te creëren. We doen dit vanuit de inzichten uit het minimalisme. Je denkt na over wat voor jou écht belangrijk is en vanuit die prioriteiten bepaal je waar je meer of juist minder tijd, energie en geld aan wilt besteden.

13 juli 2019

Doorpakken en Doelen halen

Tijdens de Groeidag Doorpakken en Doelen halen werk je samen met andere gedreven mensen aan de doelen die je voor jezelf gesteld hebt. Zo blijf je goed ‘on track’.

14 september 2019

De Eindsprint

Tijdens de Groeidag De Eindsprint leer je hoe je je jouw grenzen verder kunt verleggen door extreem effectief gedrag en maak je de laatste aanpassingen in je persoonlijk plan voor 2019.

9 november 2019

Vooruitzien & Regeren

Tijdens deze Groeidag ga je alvast aan de slag met je visie voor het aankomende jaar. Je kijkt terug op wat je geleerd hebt en stelt doelen voor het nieuwe jaar.