fbpx

Business coach

Bedrijven helpen groeien met concrete en gerichte stappen

Business coaching

In ruim 10 jaar ondernemerschap heb ik ontzettend veel meegemaakt en ruim €500.000 aan leergeld betaald. Iedereen heeft recht op z´n eigen fouten en valkuilen, maar als het even kan, is het fijn om de meest basale fouten over te slaan. Ik help andere ondernemers graag om onnodige groeistuipen te vermijden en snelle slagen in hun groei te maken. Een goede business coach kost geen geld, maar levert geld op.  Je investeert in jezelf en in de groei van je bedrijf.

 

Voor startende ondernemers   

Als je een startende ondernemer bent en jouw bedrijf snel naar een hoog niveau wilt brengen, help ik je graag. Dit begint met nadenken over jezelf als ondernemer, om vervolgens te kijken naar je bedrijf en de groeiplannen die je hebt. We kijken ook naar de gewenste ontwikkeling van eventuele compagnons en jouw team. We denken veel na over wat je tof vindt, kunt, maar vooral over hoe je hier geld mee gaat verdienen bij welke klanten. Zonder gezonde economische motor gaat je bedrijf namelijk nooit vliegen!

Gratis checklist   

Van plan om een eigen bedrijf te starten of benieuwd of ondernemen iets voor jou is? Download dan mijn blackpaper: “Is ondernemen is voor mij?” En check of je voldoet aan de volgende 11 eigenschappen. Zo kom je te weten of ondernemen écht iets voor je is. Hoe meer punten je scoort, hoe groter jouw kans van slagen!

Voor groeiondernemers  

Als je al langer in business bent kan ik ook veel voor je betekenen. Vaak zijn ondernemers die al langer bezig zijn, in bepaalde patronen beland, die doorbroken moeten worden om een volgende stap te gaan zetten. We kijken altijd eerst naar jou als ondernemers/het ondernemersteam en pas daarna naar het bedrijf. Welke belemmerende overtuigingen heb je? Welke slechte gewoonten? Zijn er blinde vlekken? Als externe business coach kan ik interacties tussen mensen met een frisse blik bekijken. Ook als daar dingen niet helemaal lekker lopen.
We nemen je bedrijf onder de loep aan de hand van passie, competentie en verdienmodel. Als één van deze elementen niet aanwezig is, moeten we dat fixen of een ander plan gaan bedenken. Uiteraard stellen we prioriteiten en pakken we het grootste probleem, of de grootste kans, van het bedrijf als eerste aan. Bedrijfsgroei is iets dat nooit vanzelf gaat, en ook niet altijd gemakkelijk is. Maar met de juiste hulp van buitenaf kun je wel degelijk stappen maken om bepaalde barrières te slechten. Ik help je betere keuzes te maken en te stoppen met wat niet werkt. Als business coach besteed ik veel aandacht aan het verbeteren van de winstgevendheid van je bedrijf. De investering die je doet om met mij te werken, verdien je dikwijls in veelvoud terug.

Met mij werken?

Wil je meer weten of heb je interesse om met mij te werken, neem contact met mij op via [email protected] 

Wil je met mij werken?

Laten we beginnen met een belletje